PFEUFFER

Friabilimeter

ZVETRANOSŤ A SKLOVITOSŤ SLADU
Friabilimeter - jednoduché a nekomplikované stanovenie hodnoty sladu v pivovaroch a sladovniach

  • rýchly a jednoduchý rozbor
  • praxou overená výpoveď o hodnote sladu
  • zjednodušenie analýzy sladu

Význam sklovitosti
Zvýšená sklovitosť sa nepriaznivo prejavuje v procese naparovania a prečisťovania. V procese výroby sladu vznikajú rozpory v stanovení, kvasení, zretí a filtrácii mladiny, ktoré môžu byť ovplyvnené ročníkom a odrodovými vplyvmi.

Oficiálne metódy
S friabilimetrom podľa profesora Chapona sa uskutočňuje analýza zvetrania sladu podľa metódy EBC 4.15, MEBAK 4.1.3.6 a ASBC Slad-12.  

Hodnotilo 0

Friabilimeter
Záruka:12 mesiacov

Chcete sa o výrobku dozvedieť viac?

Alebo nám zavolajte na číslo +421 2 45257422  a my vám radi vaše otázky zodpovieme.